Harjoitukset

Kesän viikko-ohjelma 24.6. – 11.8.

Kesäkausi 2024 alkaa maanantaina 24. kesäkuuta ja päättyy sunnuntaina 11. elokuuta. Lisätietoa harjoituksista ja mahdollisista peruutuksista lähetetään kunkin harjoitteluryhmän Whatsapp-ryhmiin.

Kesätauon huomioiminen laskutuksessa

Kesäkaudella harjoitustaukoa pitävät voivat aktivoida kesätauon omalle laskutusjaksolleen seuran ilmoittautumissivulta: klikkaamalla kesätaukonappia, seuraava harrastusmaksujen eräpäivä siirtyy kuukaudella eteenpäin.

Kun kesätaukoa ei vielä ole aktivoitu, tulevien laskujen listan alla näkyy nappi, jolla voi lisätä kuukauden kesätauon
Kun kesätauko on aktivoitu, seuraavan laskun eräpäivä siirtyy 28 päivällä eteenpäin. Jos olette poissa treeneistä pari kuukautta, voitte klikata nappia uudestaan.
Kun tunnukselle on aktivoitu kahden kuukauden kesätauko, tulevien laskujen alla näkyy kuittaus siitä, että kesätauko on aktivoitu.

Ikäryhmille

Oulun Miekkailuseurassa harjoitellaan miekkailua ikäryhmittäin mutta samalla myös limittäin. Kilpailuissa ikäryhmät ovat samat, mutta toisaalta ikäluokkia saatetaan yhdistää, ja ulkomailla sarjat voidaan jaotella myös parittomien vuosien mukaan (esim. alle 15-vuotiaat).

Lasten ja nuorten ryhmät tällä hetkellä:
U6/U8
– U10/U12
U14/U17/U20
Alle 17-vuotiaita kutsutaan miekkailussa myös kadeteiksi, alle 20-vuotiaita junioreiksi ja alle 14-vuotiaita minijunioreiksi.

Aikuisten ryhmät

Miekkailussa aikuisia kutsutaan senioreiksi ja yli 40-vuotiaita puolestaan veteraaneiksi. Seurassa harjoitellaan lisäksi aselajeittain: floretilla, kalvalla sekä historiallisen miekkailun ryhmillä ja viikinkimiekkailulla on omat ryhmänsä.