MIEKKAILURYHMÄT 1981 TAI AIEMMIN SYNTYNEILLE

Tervetuloa mukaan Oulun Miekkailuseuran veteraanitoimintaan! Veteraanit ovat siis vähintään 40 vuotta täyttäneitä, ja miekkailunhan voi aloittaa missä iässä vain, eli aiempaa kokemusta ei tarvita.


Info

Tervetuloa mukaan veteraanitoimintaan, eli vähintään 40-vuotiaiden (tai vähän alle) miekkailuun! Mukaan pääset tietysti yleisten miekkailukurssien (ks. aikuisten kurssisivu) kautta, mutta hyväksi tavaksi aloittaa harrastus on todettu se, että otat meihin yhteyttä, käyt kokeilemassa ja tulet mukaan porukkaan! Tutustumaan on helppo tulla, arki-illat sekä sunnuntai-ilta onnistuvat.

Ole yhteydessä Pekkaan (pekka.auvinen@oulunmiekkailuseura.fi) ja sovi tutustumiskerrasta niin pääset alkuun.

Kurssin jälkeen

Harrastus jatkuu luontevasti tutustumisen jälkeen aikuisten ja veteraanien harjoituksissa, joissa miekkailuosaamista laajennetaan oppitunneilla ja viedään käytäntöön otteluissa.

Tutustumiskerran tai -kahden jälkeen miekkailuharrastus aloitetaan ilmoittautumalla mukaan harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Kurssin jälkeen voit harjoitella kaikkina arki-iltoina valintasi mukaan sekä sunnuntai-iltaisin.

Seuran sali

Oulun Miekkailuseuran Limingantullin sali 2018-->

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Katso tästä linkistä seuran salin sijainti ajantasaiselta kartalta Oulun karttapalvelusta!

Katso video salille saapumisesta Vimeosta!

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Sammakkosali 2010 - 2016

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Sovi tutustumiskerrasta sähköpostitse pekka.auvinen@oulunmiekkailuseura.fi !

Mukaan tutustumiskerralle sisäpelikengät, t-paita ja pitkälahkeiset urheiluhousut - miekkailuvarusteet saa lainaan seuralta

Oulun Miekkailuseura ry
johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi
Alasintie 3-7
90400 OULU, Finland
puh 045-8997710
y-tunnus 1869494-4