Oulun Miekkailuseuran valmentajat

Oulun Miekkailuseura on panostanut seuran toiminnan alusta lähtien sekä omien valmentajien kouluttamiseen että osaamisen tuomiseen ulkopuolelta. Tutustu seuran valmentajakaartiin alta.

Carolina Sancho

Carolina Sancho edusti miekkailu-urallaan Espanjaa naisten kalpamaajoukkueessa, ja on sen jälkeen toiminut valmentajana ensin Madridissa ja nyt Oulussa. Carolina valmentaa Limingan Pistossa sekä pitää seuran koulu- ja muita miekkailuesittelyjä

Teemu Tokola

Seuran valmennuspäällikkö, moninkertainen florettimiekkailun Suomen mestari Teemu Tokola koordinoi seuran eri aselajien ja harrastusryhmien valmennusta ja valmentaa ase kädessä niin eri-ikäisten florettiryhmissä kuin kalvallakin.

Javier Menéndez Fernández

Seuran päävalmentaja Javier "Havi" Menéndez päätti oman kilpauransa Pekingin olympialaisiin ja on valmentanut Oulussa kesästä 2013 lähtien. "Havi" vastaa kaikenikäisten florettiryhmien valmennuksesta.

Gautier Baudry

Gautier Baudry valmentaa yliopiston miekkailukerhossa, Länsi-Pohjan miekkailijoissa Kemissä sekä seuran iltaharjoituksissa ajoittain apuvalmentajana.
ei kuvaa

Antti Heitto

Antti Heitto valmentaa seuran historiallisen miekkailun ryhmää.
Jani Syrjä

Jani valmentaa seuran viikinkimiekkailuryhmää, eli Pohjan Kaartia.