LASTEN JA NUORTEN MIEKKAILUKURSSIT

Tervetuloa harrastamaan miekkailua Oulun Miekkailuseuraan! Otamme aloittelijoita mukaan kaikissa lasten ja nuorten ikäryhmissä 6 - 19v.!

Miekkailu on yksilölaji, ja jokainen etenee lajissa omaa tahtiaan. Otammekin harrastajia mukaan jatkuvasti pienissä erissä. Uudet harrastajat pääsevät mukaan osallistumalla alkeiskursseillemme, joita koskevan ajantasaisen tiedon löydät näiltä sivuilta. Lisäksi tarjolla on iltapäiväharrastuskerhoja.


Info

Loppukevään 2021 miekkailukurssit lapsille ja nuorille

Nuoret aloittavat miekkailuharrastuksen alkeiskurssien kautta, ja siirtyvät sitten harjoittelemaan ikäistensä harjoituksissa arki-iltaisin. Alkeiskurssi antaa kattavan käsityksen siitä, miten miekkaillaan sekä miten miekkailua harjoitellaan.

 • Alkeiskurssi 26.4. alkaen 6 - 12-vuotiaille (mukaan voi tulla 5.5. saakka) : lisätiedot ja ilmoittautumiset: SuomiSportissa
 • Alkeiskurssi 27.4. alkaen 13 - 17-vuotiaille (mukaan voi tulla 6.5. saakka) : lisätiedot ja ilmoittautumiset: SuomiSportissa

Eivätkö kurssien viikonpäivät tai ajankohta sovi? Ei hätää...

Otamme uusia nuoria harrastajia joustavasti mukaan myös muina ajankohtina, ja esimerkiksi neljän yksityistunnin (n. 30min) mittainen kurssi voidaan sopia toivomillesi viikonpäiville ja ajankohdille ja se antaa mahdollisuudet ja valmiudet jatkaa harrastusta seuran harrastajaryhmissä. Kysy yksityistuntikursseista ja sovi ajankohdat miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi -sähköpostiosoitteesta! Kurssi on saman hintainen kuin lasten ja nuorten lyhytkurssitkin.

Maksut

Kurssi- ja leirimaksut riippuvat kurssin tai leirin pituudesta. Kunkin alkeiskurssin maksut näet SuomiSport-palvelusta, jossa myös maksu suoritetaan.

 • Jatkaminen kurssin jälkeen
  • Harrastusta jatkettaessa maksettavaksi tulevat jäsen-, harrastusmaksut sekä lisenssi. Lue lisää seuran maksuista maksut-sivulta.
 • Kurssin jälkeen

  Alkeiskurssimme tarjoavat hauskan ja vauhdikkaan johdannon lajiin. Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan kevään harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

  Kurssin jälkeen tarvitset myös omat varusteet, joita voi löytää käytettynä, ostaa tai vuokrata. Miekkailuvarusteet eivät ole erityisen kalliita ja kestävät pitkään.

  Seuran sali

  Oulun Miekkailuseuran Limingantullin sali 2018-->

  Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

  Katso tästä linkistä seuran salin sijainti ajantasaiselta kartalta Oulun karttapalvelusta!

  Katso video salille saapumisesta Vimeosta!

  Toppilan miekkailusali 2016-2018

  Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

  Sammakkosali 2010 - 2016

  Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

  Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

  Ilmoittautuminen alkeiskursseille kurssikohtaisesti SuomiSport-järjestelmässä!

  Osoitteesta miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi saat lisätietoja kursseista ja voit tietysti myös soittaa meille numeroon: 045-8997710

  Oulun Miekkailuseura ry
  johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi
  Alasintie 3-7
  90400 OULU, Finland
  puh 045-8997710
  y-tunnus 1869494-4