TERVETULOA MUKAAN!

Oulun Miekkailuseura järjestää kursseja miekkailusta, pyörätuolimiekkailusta, historiallisesta miekkailusta, viikinkimiekkailusta tai nykyaikaisesta viisiottelusta kiinnostuneille!

Miekkailu ja pyörätuolimiekkailu

Miekkailu on turvallinen laji, joka kehittää monipuolisesti motorisia taitoja sekä parantaa kehon ja mielen hallintaa, ja siksi se sopiikin kaikille ikään katsomatta. Seurassamme keskeisiä periaatteita ovat reilu peli, tasa-arvo, kannustaminen ja vastustajan kunnioittaminen. Oulun Miekkailuseura ry on lasten ja nuorten Tähtiseura, jossa harrastetaan ja kilpaillaan miekkailua ammattivalmennuksessa. Meillä jokainen saa harrastaa lajia kunto-, kilpa- tai huippu-urheiluna edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. Miekkailussa alaikäraja on 6 vuotta eikä ylärajaa olekaan - ja lajia voi harrastaa niin jalan kuin pyörätuolissakin.

Historiallinen miekkailu ja viikinkimiekkailu

Historiallisessa miekkailussa harrastetaan miekkailua eri aikakausien aseilla historiallisten miekkailumanuaalien ohjeita seuraten. Viikinkimiekkailussa puolestaan pääset osallistumaan historian elävöittämiseen niin yhteisillä matkoilla viikinkitapahtumiin, kuin seuran omissa taisteluharjoituksissa! Historiallisessa miekkailussa alaikäraja on 15 vuotta ja viikinkimiekkailussa 18 vuotta.

Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan mahtavien harrastusten pariin! Alkeiskursseillemme tarvitset mukaan vain sisäpelikengät, t-paita ja pitkälahkeiset urheiluhousut. Alkeiskursseille ilmoittaudutaan ja ne maksetaan SuomiSport-palvelussa - huomaathan, että hintoihin on tarjolla opiskelija- ym. alennuksia! Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi!

Saapumisohjeet salille löydät sivulta https://www.oulunmiekkailuseura.fi/sali

Kurssikalenteri

Löydät tulevat kurssimme SuomiSport -palvelusta. Alta löydät tällä hetkellä tiedossa olevat tulevat kurssit ja leirit. Kursseja järjestetään säännöllisesti, mutta jos et löydä toivomaasi kurssia, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi!
Pvm.TapahtumaHintaIlmoittautuminen ja lisätiedot
2022-08-20Syksyn 2022 miekkailukurssit 5-8 -vuotiaille50,00€Ilmoittautuminen SuomiSportissa
2022-09-13Historiallisen miekkailun alkeiskurssi100,00€Ilmoittautuminen SuomiSportissa
2022-10-03Miekkailun lyhytkurssi aikuisille ja opiskelijoille50,00€Ilmoittautuminen SuomiSportissa