NYKYAIKAINEN VIISIOTTELU

Tervetuloa harrastamaan nykyaikaisten olympialaisten monipuolisinta lajia, nykyaikaista viisiottelua! Oulun Miekkailuseurassa viisiotellaan harrastuspohjalta kukin omien tavoitteittensa mukaisesti. Uusia harrastajia otetaan mukaan sekä miekkailukurssiemme kautta että viisiottelun tutustumispäivissä.

Aloittaminen

Mukaan pääset miekkailukurssien kautta

Ilmoittautumalla seuramme miekkailukursseille pääset tutustumaan siihen tyypillisimmin potentiaaliselta viisiottelijalta puuttuvaan lajiin eli miekkailuun. Miekkailuryhmiin pääsee mukaan vuoden ympäri erilaisten alkeiskurssien kautta, eli aloittaminen onnistuu helposti! Miekkailun aloittamisen myötä voit suunnitella viisiottelun muiden lajien harjoittelua yhdessä valmentajiemme kanssa.

Harrastaminen

Viisiottelu on todella poikkeuksellinen laji: onhan siinä viisi hyvin erilaista lajia mukana, ja kun useimmat harrastajat aloittavat aikuisiällä, on myös harrastajan lajitausta vaihteleva. Sen vuoksi viisiottelijat harjoittelevatkin yhdessä ensisijaisesti lähinnä miekkailua, ja ajoittain myös muita lajeja, pääosin muiden lajien harjoittelu tapahtuukin muiden seurojen puitteissa tai omatoimisesti.

Viisiottelijoistamme suurin osa on harrastajia tai kilpaharrastajia, ja jokainen valitseekin oman tavoitetasonsa itse: haastetta riittää, aikoi sitten vain kehittää itseään tai osallistua myös kilpailuihin.

Löydät ajantasaiset tiedot seuramme perimistä maksuista maksut-sivulta.

Tiedustelut nykyaikaisen viisiottelun harrastamisesta

• viisiottelu@oulunmiekkailuseura.fi