VIIKINKIMIEKKAILU

Tervetuloa elävöittämään historiaa Oulun Miekkailuseuran viikinkimiekkailuryhmään!

Tule mukaan!

Viikinkimiekkailun aloitetaan tulemalla mukaan harjoituksiin - emme tällä hetkellä järjestä erillisiä alkeiskursseja. Viikinkimiekkailun aloittamiseen on matala kynnys - ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

• Harjoitukset perjantaisin klo 19-21 Oulun Miekkailuseuran salilla
  • Viikinkimiekkailussa alaikäraja 18v.
  • Kuukausimaksu 20 euroa

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi