VIIKINKIMIEKKAILU

Tervetuloa elävöittämään historiaa Oulun Miekkailuseuran viikinkimiekkailuryhmään!

Tule mukaan!

Viikinkimiekkailun aloitetaan tulemalla mukaan harjoituksiin - emme tällä hetkellä järjestä erillisiä alkeiskursseja. Viikinkimiekkailun aloittamiseen on matala kynnys - ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

• Harjoitukset perjantaisin klo 19-21 Oulun Miekkailuseuran salilla
  • Viikinkimiekkailussa alaikäraja 18v.
  • Kuukausimaksu 20 euroa

Oulun Miekkailuseura muuttaa Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Miekkailutreenit siirtyvät 2.5. alkaen, historiallinen miekkailu 27.5. alkaen ja viikinkimiekkailun ensimmäiset treenit uudella salilla 2. kesäkuuta. Uuden salin osoite on Alasintie 5.

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-2018 toukokuu

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2 - pääsy salille tosin on nykyisin Mallastien kautta johtuen alueella tapahtuneista tietöistä. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta, Mallastien pidentämisestä ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuneet muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi