MIEKKAILURYHMÄT 1978 TAI AIEMMIN SYNTYNEILLE

Tervetuloa mukaan Oulun Miekkailuseuran veteraanitoimintaan! Veteraanit ovat siis vähintään 40 vuotta täyttäneitä, ja miekkailunhan voi aloittaa missä iässä vain, eli aiempaa kokemusta ei tarvita.

Tervetuloa mukaan veteraanitoimintaan! Mukaan pääset yleisten miekkailukurssien (ks. aikuisten kurssisivu) kautta!

Ilmoittautumiset: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi

Kurssin jälkeen

Harrastus jatkuu luontevasti alkeiskurssin jälkeen aikuisten ja veteraanien harjoituksissa, joissa minikurssin sisältöä laajennetaan oppitunneilla ja viedään käytäntöön otteluissa.

Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Harjoitusvuorot kurssin jälkeen

Harjoitella voi ma-pe (19-21)

Oulun Miekkailuseura muuttaa Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Miekkailutreenit siirtyvät 2.5. alkaen, historiallinen miekkailu 27.5. alkaen ja viikinkimiekkailun ensimmäiset treenit uudella salilla 2. kesäkuuta. Uuden salin osoite on Alasintie 5.

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-2018 toukokuu

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2 - pääsy salille tosin on nykyisin Mallastien kautta johtuen alueella tapahtuneista tietöistä. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta, Mallastien pidentämisestä ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuneet muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi !

Mukaan kurssille sisäpelikengät, t-paita ja pitkälahkeiset urheiluhousut - miekkailuvarusteet saa lainaan seuralta