Oulun Miekkailuseuran valmentajat

Oulun Miekkailuseura on panostanut seuran toiminnan alusta lähtien sekä omien valmentajien kouluttamiseen että osaamisen tuomiseen ulkopuolelta. Tutustu seuran valmentajakaartiin alta.

Javier Menéndez Fernández

Seuran päävalmentaja Javier "Havi" Menéndez päätti oman kilpauransa Pekingin olympialaisiin ja on valmentanut Oulussa kesästä 2013 lähtien. "Havi" vastaa kaikenikäisten florettiryhmien valmennuksesta.

Teemu Tokola

Seuran valmennuspäällikkö, kaksinkertainen florettimiekkailun Suomen mestari Teemu Tokola koordinoi seuran eri aselajien ja harrastusryhmien valmennusta ja valmentaa ase kädessä niin eri-ikäisten florettiryhmissä kuin kalvallakin.

Carolina Sancho

Carolina Sancho edusti miekkailu-urallaan Espanjaa naisten kalpamaajoukkueessa, ja on sen jälkeen toiminut valmentajana ensin Madridissa ja nyt Oulussa. Carolina valmentaa seuran kalparyhmässä sekä lasten ja nuorten ryhmissä.

Joni Karjalainen

Joni Karjalainen toimii seuran historiallisen miekkailun päävalmentajana. Hänen pääasialliset kiinnostuksen kohteensa ovat Fiore dei Liberin mukainen pitkämiekka ja I.33 -manuaalin miekka ja kupurakilpi.