SAUNATILAA VUOKRATTAVANA

Varaa Oulun Miekkailuseuran salin kokous- ja saunatilat käyttöösi ja tue samalla oululaista urheilua!

Yleistä

• Voi tuoda omat ruoat/juomat, ruoka- tai napostelutarjoilu tilattavissa myös seuran kautta
  • Mahdollista vuokrata vain kokoustila
  • Miekkailukokeilun järjestäminen kokouksen/saunaillan yhteyteen mahdollista

Kokoustilojen varusteet

• Kokous- ja saunatilat 15hlö
  • Videotykki
  • Keittiö (jääkaappi, mikroaaltouuni)

Hinnasto

• Saunavuokra ma-to: 70eur
  • Saunavuokra pe-su: 100eur
  • Pelkän kokoustilan vuokra: 20eur/t
  • Kysy lisäksi miekkailukokeilun järjestämisestä saunatapahtumasi yhteyteen!

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuvat muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Varaustilanne

Vakiovuorot

• Miekkailusali
    • Varattu ma-pe klo 17 - 21
    • Varattu su klo 16 - 20
  • Tatamisali
    • Varattu ti & to klo 17.00 - 21.00
    • Varattu ma & ke klo 17.00 - 19.30
    • Varattu pe klo 17.00 - 19.00
    • Varattu su klo 16.00 - 18.00
  • Sauna- ja kokoustilat
    • Ei vakiovuoroja tällä hetkellä
    • Vuokrattavissa myös harjoitusten aikaan, huomioikaa kuitenkin muista tiloista tällöin kuuluvat iloiset harjoittelun äänet! :)
    • Arkisin saunatilojen vuokraus paras klo 20.00 alkaen.
  • Studiotila
    • Studiokäyttö edellyttää sekä miekkailusalin että tatamisalin varaamista.

Online-varaustilanne

Online-varauskalenteri tulossa tähän kohtaan lähitulevaisuudessa! Sitä odotellessa voit tiedustella sinua kiinnostavista ajoista sähköpostitse tai puhelimitse.

Vuokraukseen liittyvissä asioissa pyydetään olemaan suoraan yhteydessä:

Teemu Tokola
teemu.tokola@oulunmiekkailuseura.fi