MIEKKAILUKURSSIT PERHEILLE

Oulun Miekkailuseuralla on aika ajoin tarjontaa myös perheille ja päiväkoti-ikäisille.

Kevät 2019 perheen pienimmille 4 - 5v.

Pikkumiekkailu 4-5 -vuotiaille. Tuo lapsesi kehittämään monipuolisesti motorisia ja pelillisiä taitoja iltapäivän lastenryhmissä. Pienemmät ja vanhemmat sisarukset voi ottaa mukaan, eli toiminta mukautuu hyvin tarpeisiisi!

• Torstaisin klo 13:15 -13:45.
  • Kurssikausi TALVI 24.1. - 21.3. 2019 (9 kertaa).
  • Kurssikausi KEVÄT 28.3. - 23.5. 2019 (9 kertaa).
  • Kurssin hinta 60 ¤

Pienemmät, ei-osallistuvat sisarukset voivat leikkiä salilla olevalla välineistöllä maksutta, ja pyydämme huomioimaan, etteivät odottavat sisarukset saa käyttää viihde-elektroniikkaa salillamme.

Kurssin jälkeen

Perhekurssin jälkeen voitte jatkaa harrastusta joko perheharjoituksissa tai seuran muissa harrastajaryhmissä!

Oulun Miekkailuseurassa on mahdollista harjoitella yhdessä iästä ja tasosta riippumatta! Perheiden harjoittelua voidaan sovittaa yhteen tapauskohtaisesti.

Harrastuksen jatkuessa maksetaan seuran jäsenmaksu sekä harrastajamaksut seuran hinnaston mukaan.

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Lisätiedot: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi