MIEKKAILUKURSSIT PERHEILLE

Oulun Miekkailuseuralla on aika ajoin tarjontaa myös perheille ja päiväkoti-ikäisille.

Syksyn 2018 miekkailut perheen pienemmille

Pikkumiekkailu 4-5 -vuotiaille.
  • Torstaisin klo 13:15 -13:45.
  • Kurssikausi 27.9. - 20.12. 2018 (11 kertaa).
  • Syyskurssin hinta 70 ¤.

Pienemmät, ei-osallistuvat sisarukset voivat leikkiä salilla olevalla välineistöllä puuha-alueella maksutta, ja pyydämme huomioimaan, etteivät odottavat sisarukset saa käyttää viihde-elektroniikkaa salillamme.

Kurssin jälkeen

Perhekurssin jälkeen voitte jatkaa harrastusta joko perheharjoituksissa tai seuran muissa harrastajaryhmissä!

Harjoitusaikoja koko perheelle!

Perhekurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa samaan kellonaikaan järjestettävän jatkokurssin lisäksi myös seuran harjoituksissa: seuran sunnuntaitreenit sopivat mainiosti perheille. Harrastusta on tietysti mahdollista jatkaa myös seuran viikkovuoroilla!

Oulun Miekkailuseurassa on mahdollista harjoitella yhdessä iästä ja tasosta riippumatta!

Harrastuksen jatkuessa maksetaan seuran jäsenmaksu sekä harrastajamaksut seuran hinnaston mukaan.

Oulun Miekkailuseura muuttaa Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Miekkailutreenit siirtyvät 2.5. alkaen, historiallinen miekkailu 27.5. alkaen ja viikinkimiekkailun ensimmäiset treenit uudella salilla 2. kesäkuuta. Uuden salin osoite on Alasintie 5.

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-2018 toukokuu

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2 - pääsy salille tosin on nykyisin Mallastien kautta johtuen alueella tapahtuneista tietöistä. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta, Mallastien pidentämisestä ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuneet muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Lisätiedot: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi