Oulun Miekkailuseura rahoittaa toimintaansa pääasiassa jäsen- ja kausimaksuilla. Maksujen suuruudet päätetään vuosittain seuran syyskokouksessa. Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan kauden alussa.

Jäsenmaksu

Kaikkien seuran harjoituksiin osallistuvien täytyy olla seuran jäseniä. Poikkeuksena tästä ovat alkeiskurssilaiset - alkeiskurssille osallistuvilta ei edellytetä seuran jäsenyyttä. Vasta alkeiskurssin jälkeen uusien harrastajien tulee maksaa seuran jäsenmaksu.

Jäseneksi voi tietysti liittyä vaikkei osallistu harjoituksiin!

Jäsenmaksu 2017: 50 eur

Harrastusvakuutukset ja -lisenssit

Seuran maksut eivät sisällä vakuutuksia, koska useilla on sellainen omasta takaa. Harrastajilta (ei alkeiskurssilaisilta) edellytettäviin Suomen Miekkailu- ja viisiotteluliiton harrastaja- ja kilpailulisensseihin on mahdollista liittää edullinen ja kattava vakuutus. Lue lisää liiton sivuilta: www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/ ja tilaa lisenssisi SuomiSportista.

Alkeiskurssilaiset Ei tarvetta lisenssille
Miekkailun harrastajat Tarvitaan vähintään harrastajalisenssi
Kilpailuihin osallistuvat Tarvitaan kilpailulisenssi
Historiallinen miekkailu Ei tarvetta lisenssille
Viikinkimiekkailu Ei tarvetta lisenssille

Lisenssin hinta riippuu harrastajan iästä sekä siitä, otetaanko lisenssiin mukaan vakuutus vai ei.

Lainavarustemaksut

Alkeiskurssimaksujen hintaan kuuluu seuran varusteiden käyttö. Alkeiskurssin jälkeen on aika hankkia omat varusteet, mutta jos jostain syystä ei omia varusteita voi hankkia, voi valmentajien luvalla harjoitella seuran varusteilla maksamalla kausikohtaisen varustelainamaksun.

Lainavälinemaksu per harjoituskausi 25 ¤

Miekkailun alkeiskurssimaksut

Alkeiskurssimaksut sisältävät alkeiskurssin lisäksi seuran välineiden käytön sekä harjoittelumaksut alkeiskurssin ajalle. Alkeiskurssimaksu ei sisällä vakuutusta.

LASTEN 4 KERRAN ALKEISKURSSIT
Alkeiskurssimaksu 40 eur
INTENSIIVIKURSSIT JA PERUSKURSSIT
Alkeiskurssimaksu 100 eur
Alkeiskurssimaksu opiskelijoille ja eläkeläisille 80 eur
Alkeiskurssimaksu korkeakoululiikunnan SporttiPassilla 50 eur
VETERAANI-IKÄISTEN 2 TUNNIN MINIKURSSIT
Alkeiskurssimaksu 20 eur

Miekkailun harjoitusmaksut

• Seuran harraste- ja kilparyhmiin osallistuvilta peritään harjoitusmaksuja. Maksu riippuu ryhmästä ja on tasolla 20 - 50€/kk.
  • Maksuerien määrän voi kaudelle ilmoittauduttaessa. Harrastusmaksut voi siis maksaa kerralla, tai useammassa erässä. Ilmoittautuminen koko kaudelle on sitova ja poikkeuksista tulee sopia ennakkoon. Pitkäaikaiset loukkaantumiset, sairastumiset jne. käsitellään tapauskohtaisesti.
  • Harrastusmaksut kattavat harjoituksissa annettavat ryhmäoppitunnit, mutta ei yksityistunteja.
  • Korkeakouluopiskelijat saavat maksuista alennuksia sekä opiskelijastatuksella että lisäksi korkeakoululiikunnan Sporttipassilla
Harrasteryhmät (1-2krt/vko) 30eur/kk
Kilparyhmät (3-5krt/vko) 50eur/kk
Historiallinen miekkailu 30eur/kk
Viikinkimiekkailu 20eur/kk

Miekkailun yksityisopetus

• Yksityisopetuksen normaalihinta on 60€/60min
  • Pariopetuksen hinta on 45€/60min/hlö
  • Pienryhmäopetuksen (3-5hlö) hinta on 30€/60min/hlö
  • Oppituntien kesto sovitaan valmentajan kanssa, useimmiten 15, 20, 30 minuuttia ja aikuisilla tarvittaessa pitempiäkin aikoja
  • Yksityisopetuksesta sovitaan suoraan valmentajien kanssa.

Nykyaikainen 5-ottelu

Viisiottelun kokeilukurssi 2 tuntia (ampumajuoksu, miekkailu) 20 eur
Kuukausimaksu 5-ottelu
Sisältää miekkailu- ja juoksuharjoitukset, miekkailun ryhmäoppitunnit sekä optisen pistooliharjoittelun.
50 eur
Kausimaksu 5-ottelu Sisältää miekkailuharjoitukset Samat kuin miekkailun maksut
Miekkailun ryhmäoppitunti kausimaksulaisille 6 eur/20min
Optisen harjoittelupistoolin käyttö kausimaksulaisille 6 eur/krt
Juoksu- tai ampumajuoksuharjoitukset kausimaksulaisille 6 eur/krt
Miekkailun yksityistunti 12 eur/20min

Ullmax tilaus- ja maksuohjeet

Tilauskansio löytyy seuran salilta Ullmax-laukun takataskusta.

Ota päällimmäiset lomakkeet (valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen) pahvisen kirjoitusalustan päälle. Täytä tilauslomake huolella ja selkeällä käsialalla. Yhteystiedot, allekirjoitus ja loppusumma ovat pakollisia. Kun olet täyttänyt tilauksen, ota itsellesi vaaleanpunainen sivu tilausvahvistukseksi. Jätä valkoinen ja keltainen sivu tilauskansion kannen sisätaskuun.

Tehtyäsi tilauksen maksa loppusumma seuran tilille. Tuotteet luovutetaan ainoastaan tulostettua maksukuittia vastaan. Nettipankista tulostettu kuitti riittää.

Tilinro: Utajärven Osuuspankki FI5854900720063888
Viesti: Ullmax tilausnumero (tilausvahvistuksen oikeasta yläkulmasta)
Eräpäivä: 2 viikkoa tuotteiden saapumisesta

Tilauksia tehdään arviolta kerran kuukaudessa tai harvemmin, mikäli vähimmäissumma tilaukselle ei täyty.