OULUN MIEKKAILUSEURAN
LASTEN KESÄLEIRIT

Oulun Miekkailuseuran suositut kesä- ja päiväleirit saavat jatkoa myös vuonna 2019. Tutustu leiritoimintaamme näillä sivuilla ja ilmoittaudu mukaan!


Leirit ensi kesänä

Oulun Miekkailuseuran seuraavat 6 - 12-vuotiaiden lasten päiväleirit järjestetään kesäkuussa 2019! Tervetuloa mukaan!

TERVETULOA MESTAREIDEN SEURAAN!

Kaikkien leiriemme sisällöt on suunniteltu siten, että ne sopivat vasta-aloittaville sekä vähän aikaa jo harrastaneille.

Leireillä keskeisessä roolissa ovat liikunnan ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen. Oulun Miekkailuseura on Olympiakomitean Tähtiseura jossa tärkeitä ovat liikunnan lisäksi kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa leireistämme.

Kesän 2019 leiriajankohdat

Leiripäivien ohjelma

Oulun Miekkailuseura järjestää lapsille päiväleirejä, joissa lapset pääsevät tutustumaan miekkailuharrastukseen. Leirejä on niin koulujen lomaviikoilla kuin kesäisinkin! Tervetuloa mukaan!

Kaikkien leiriemme sisällöt on suunniteltu siten, että ne sopivat vasta-aloittaville sekä vähän aikaa jo harrastaneille.

Ohjattua toimintaa on klo 9 - 15 maanantaista perjantaihin (tai torstaihin osalla leireistä)

Leirimaksuun sisältyy lounas, joka nautitaan noin klo 11. Oulun Miekkailuseuran sali aukeaa jo klo 8, lapset voi siis tuoda paikalle klo 8 ja 9 välillä. Ohjaajien kanssa on hyvä sopia etukäteen mihin aikaan lapsia tullaan hakemaan, mutta leiripäivien päätteeksi klo 15 jälkeen salille on mahdollista jäädä odottamaan vanhempia.

Miekkailu on hauska harrastus, joka sopii sekä tytöille että pojille. Leirillä opitaan miekkailun alkeet ja päästään myös ottelemaan. Miekkailuharjoitusten lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin kivaa tekemistä, kuten monipuolisia liikuntaleikkejä ja pelejä. Leiri huipentuu perjantaina pidettävään leikkimieliseen leirikisaan.

    Suuntaa antava aikataulu:
  • 8-9 Mahdollisuus tulla ajoissa paikalle kello 8.00 alkaen. Vapaata oleskelua
  • 9-10 Alkulämmittelyä ja pelejä
  • 10-11 Miekkailuharjoittelua
  • 11-13 Lounastauko ja vapaata oleskelua
  • 13-14 Pelejä ja leikkejä
  • 14-15 Miekkailuharjoittelua
  • 15-17 Mahdollisuus odottaa vanhempia noutamaan (sovithan kellonajat ennakkoon)

Oulun Miekkailuseura on Suomen johtava seura florettimiekkailussa ja hallitsevat Suomen mestarit sekä naisten että miesten sarjassa ovatkin oululaisia. Suomen miekkailu- ja viisiotteluliitto palkitsi Oulun Miekkailuseuran vuoden 2014 seurana. Leirillä pääsee siis tutustumaan miekkailuharrastukseen erittäin hyvässä seurassa!

Leirin vetäjät

Leireillä valmentajina toimivat seuran ammattivalmentajat sekä vapaaehtoiset miekkailuvalmentajat sekä ohjaajina seuran nuoria miekkailijoita.

Leiripaikka

Salimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulun Toppilassa, joten voit saapua leireillemme autolla, bussilla, kävellen tai polkupyörällä!

Oulun Miekkailuseuran Limingantullin sali 2018-->

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Katso tästä linkistä seuran salin sijainti ajantasaiselta kartalta Oulun karttapalvelusta!

Katso video salille saapumisesta Vimeosta!

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Sammakkosali 2010 - 2016

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Leirimaksu

Leirin hinta on 120e/vko - tarjoamme lisäksi 20 euron sisaralennuksen toisesta sisaruksesta eteenpäin.

Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuvat SuomiSport-palvelussa.

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Tervetuloa kokeilemaan miekkailua! Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan pääsysi päiväleireillemme ilmoittautumalla hyvissä ajoin!

Ilmoittaudu: soita tai lähetä sähköpostia!

Ilmoittautua voit sähköpostilla osoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi tai puhelimitse 045-8997710 / Teemu Tokola. Ilmoittautumiseen tarvitsemme lapsen nimen, syntymävuoden, vanhempien yhteystiedot (puh ja sähköposti) sekä tiedon mahdollisista allergioista.

Oulun Miekkailuseura ry
johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi
Alasintie 3-7
90400 OULU, Finland
puh 045-8997710
y-tunnus 1869494-4
Katto-organisaatiot
Yhteistyökumppanit
Tue Oulun Miekkailuseuraa!
Instagram