LASTEN JA NUORTEN MIEKKAILUKURSSIT

Tervetuloa harrastamaan miekkailua Oulun Miekkailuseuraan! Otamme aloittelijoita mukaan kaikissa lasten ja nuorten ikäryhmissä 6 - 19v.! Miekkailu on yksilölaji, ja sen voi aloittaa missä vaiheessa vain, sillä meillä aloittelijat tulevat suoraan mukaan harrastajaryhmiin. Uudet harrastajat pääsevät mukaan osallistumalla alkeiskursseillemme, joita koskevan ajantasaisen tiedon löydät näiltä sivuilta.

Syksy 2018 perheen pienimmille 4 - 5v.

Pikkumiekkailu 4-5 -vuotiaille.
  • Torstaisin klo 13:15 -13:45.
  • Kurssikausi 27.9. - 20.12. 2018 (11 kertaa).
  • Syyskurssin hinta 70 ¤.

Syksyn 2018 iltapäiväkurssit 6 - 13v.

• 6 - 8 -vuotiaille torstaisin klo 13:45-14:30. - Hinta: 12 kertaa/120¤. Kurssikausi 27.09 - 20.12.2018 (12 kertaa 1)
  • 9 - 13 -vuotiaille: maanantaisin klo 14:30-16:00 tai torstaisin klo 14:30-16:00. Ensimmäiset harjoitukset 24.9.2018 ja 27.9.2018. Hinta 30 euro/kuukausi kerta/viikossa. Kursilla kokeilumahdollisus.

Ensimmäisillä kerroilla mukaan sisäpelikengät, verkkarit tai muut pitkälahkeiset urheiluhousut ja juomapullo. Jos jatkat harrastusta, tarvitset omat varusteet.

Syksyn 2018 illan lyhytkurssit lapsille ja nuorille 6 - 19v.

Eri-ikäiset lapset ja nuoret aloittavat kaksiviikkoisilla neljän kerran lyhytkursseilla. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta harrastajaryhmissämme ja valita harjoitusmääränsä oman innostuksen mukaan. Myös harjoitusten viikonpäivät voi kurssin jälkeen vapaasti valita.

Harjoitusajat

• 6-10v.: kello 17.00 - 18.00
  • 11-13v.: kello 17.00 - 18.00
  • 14-19v.: kello 18.00 - 19.00

Päivämäärät

• elokuun lyhytkurssi 22.8. alkaen, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
  • syyskuun lyhytkurssi 10.9. alkaen, maanantaisin ja perjantaisin .
  • lokakuun lyhytkurssi 9.10. alkaen, tiistaisin ja perjantaisin.
  • ......tai lastenleiri syyslomaviikolla 22. - 26.10.!
  • marraskuun lyhytkurssi 8.11. alkaen, torstaisin ja perjantaisin.
  • joulukuun lyhytkurssi 10.12. alkaen, maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Harjoittelu Limingassa

Limingassa toimii naapuriseuramme Limingan Pisto: http://miekkailuseurapisto.fi

Eivätkö kurssien viikonpäivät tai ajankohta sovi? Ei hätää...

Otamme uusia nuoria harrastajia myös yksityistuntikurssien kautta: neljän yksityistunnin (n. 30min) mittainen kurssi voidaan sopia toivomillesi viikonpäiville ja ajankohdille ja se antaa mahdollisuudet ja valmiudet jatkaa harrastusta seuran harrastajaryhmissä. Kysy yksityistuntikursseista ja sovi ajankohdat miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi -sähköpostiosoitteesta! Kurssi on saman hintainen kuin lasten ja nuorten lyhytkurssitkin.

Aloittavan lapsen ja nuoren harrastusmaksut ovat seuraavat

• Alkeiskurssi
    • Neljän kerran alkeiskurssi 40¤
    • Lastenleirit 5pv 120¤
  • Jatkaminen kurssin jälkeen
    • Kausimaksu on 50eur/kk tai 30eur/kk (harjoitusmäärien mukaan), sisältäen miekkailuharjoitukset sekä valmentajan kanssa tapahtuvan opetuksen (ryhmäoppitunnit), sekä tämän lisäksi harjoittelijat maksavat seuran jäsenmaksun.
    • Kunkin kauden (kevät/syksy) kausimaksun voi maksaa joko kertasuorituksena tai osamaksulla kuukausittain.
Lisätietoa maksuista löydät sivupalkin kohdasta *Seura* > *Maksut*.

Kurssin jälkeen

Lyhyt alkeiskurssimme tarjoaa hauskan ja vauhdikkaan johdannon lajiin. Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan kevään harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Kurssin jälkeen tarvitset myös omat varusteet, joita voi löytää käytettynä, ostaa tai vuokrata. Miekkailuvarusteet eivät ole erityisen kalliita ja kestävät pitkään.

Oulun Miekkailuseura muuttaa Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Miekkailutreenit siirtyvät 2.5. alkaen, historiallinen miekkailu 27.5. alkaen ja viikinkimiekkailun ensimmäiset treenit uudella salilla 2. kesäkuuta. Uuden salin osoite on Alasintie 5.

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-2018 toukokuu

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2 - pääsy salille tosin on nykyisin Mallastien kautta johtuen alueella tapahtuneista tietöistä. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta, Mallastien pidentämisestä ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuneet muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Ilmoittaudu lasten alkeiskursseille sähköpostitse osoitteeseen:

• miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi

Saat alkeiskurssille ilmoittautumisen jälkeen tunnukset seuramme jäsensivustolle. Tunnuksen tekemistä ja alkeiskurssin laskutusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot: lapsen nimi, syntymäaika, osoite, mille kurssille osallistuu, huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Samasta osoitteesta saat myös lisätietoja kursseista ja voit tietysti myös soittaa meille numeroon: