LASTEN JA NUORTEN MIEKKAILUKURSSIT

Tervetuloa harrastamaan miekkailua Oulun Miekkailuseuraan! Otamme aloittelijoita mukaan kaikissa lasten ja nuorten ikäryhmissä 6 - 19v.!

Miekkailu on yksilölaji, ja jokainen etenee lajissa omaa tahtiaan. Otammekin harrastajia mukaan jatkuvasti pienissä erissä. Uudet harrastajat pääsevät mukaan osallistumalla alkeiskursseillemme, joita koskevan ajantasaisen tiedon löydät näiltä sivuilta. Lisäksi tarjolla on iltapäiväharrastuskerhoja.

Kevät 2019 perheen pienimmille 4 - 5v.

Pikkumiekkailu 4-5 -vuotiaille. Tuo lapsesi kehittämään monipuolisesti motorisia ja pelillisiä taitoja iltapäivän lastenryhmissä. Pienemmät ja vanhemmat sisarukset voi ottaa mukaan, eli toiminta mukautuu hyvin tarpeisiisi!

• Torstaisin klo 13:15 -13:45.
  • Kurssikausi TALVI 24.1. - 21.3. 2019 (9 kertaa).
  • Kurssikausi KEVÄT 28.3. - 23.5. 2019 (9 kertaa).
  • Kurssin hinta 60 ¤

Kevään 2019 iltapäiväkurssit 6 - 8v.

• Kurssikausi 24.01 - 21.3.2019 (9 kertaa): torstaisin klo 13:45-14:30. - Hinta: 9 kertaa/90¤.
  • Kurssikausi 28.03 - 23.5.2019 (9 kertaa): torstaisin klo 13:45-14:30. - Hinta: 9 kertaa/90¤.

Kokeilumahdollisuus. Ensimmäisillä kerroilla mukaan sisäpelikengät, verkkarit tai muut pitkälahkeiset urheiluhousut ja juomapullo. Jos jatkat harrastusta, tarvitset omat varusteet.

Kevään 2019 iltapäiväkurssit 9 - 13v.

• Kevätkausi 24.01 - 23.5.2019
  • Hinta 35eur/kk (4kk)
  • Harjoitukset:
    • maanantaisin klo 14:30-16:00
    • torstaisin klo 14:30-16:00

Ensimmäisillä kerroilla mukaan sisäpelikengät, verkkarit tai muut pitkälahkeiset urheiluhousut ja juomapullo. Jos jatkat harrastusta, tarvitset omat varusteet. Kokeilumahdollisuus, mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Kevään 2019 illan lyhytkurssit lapsille ja nuorille 6 - 19v.

Eri-ikäiset lapset ja nuoret aloittavat iltaharrastuksen miekkailun parissa kaksiviikkoisilla neljän kerran lyhytkursseilla. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta harrastajaryhmissämme ja valita harjoitusmääränsä oman innostuksen mukaan. Myös harjoitusten viikonpäivät voi kurssin jälkeen vapaasti valita.

Harjoitusajat

• 6-10v.: kello 17.00 - 18.00
  • 11-13v.: kello 17.00 - 18.00
  • 14-19v.: kello 18.00 - 19.00

Päivämäärät

• tammikuun lyhytkurssi alkaa pe 11.1., harjoitukset perjantaisin ja maanantaisin
  • helmikuun lyhytkurssi 8.2. alkaen, perjantaisin ja tiistaisin .
  • maaliskuun lyhytkurssi 8.3. alkaen, perjantaisin ja keskiviikkoisin.
  • huhtikuun lyhytkurssi 9.4. alkaen, tiistaisin ja torstaisin.
  • toukokuun lyhytkurssi 6.5. alkaen, maanantaisin ja perjantaisin.

Harjoittelu Limingassa

Limingassa toimii naapuriseuramme Limingan Pisto: http://miekkailuseurapisto.fi

Eivätkö kurssien viikonpäivät tai ajankohta sovi? Ei hätää...

Otamme uusia nuoria harrastajia joustavasti mukaan myös muina ajankohtina, ja esimerkiksi neljän yksityistunnin (n. 30min) mittainen kurssi voidaan sopia toivomillesi viikonpäiville ja ajankohdille ja se antaa mahdollisuudet ja valmiudet jatkaa harrastusta seuran harrastajaryhmissä. Kysy yksityistuntikursseista ja sovi ajankohdat miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi -sähköpostiosoitteesta! Kurssi on saman hintainen kuin lasten ja nuorten lyhytkurssitkin.

Aloittavan lapsen ja nuoren harrastusmaksut ovat seuraavat

• Alkeiskurssi
    • Neljän kerran alkeiskurssi 40¤
    • Lastenleirit 5pv 120¤
  • Jatkaminen kurssin jälkeen
    • Kausimaksu on 60eur/kk tai 35eur/kk (harjoitusmäärien mukaan, maksuista myös perhe- ym. alennuksia), sisältäen miekkailuharjoitukset sekä valmentajan kanssa tapahtuvan ryhmäopetuksen (ryhmäoppitunnit)
    • Tämän lisäksi harjoittelijat maksavat seuran jäsenmaksun sekä liiton harrastajalisenssin.
    • Alkeiskurssilla omia varusteita ei tarvitse, kurssin jälkeen neuvotaan varusteiden hankkimisesta tai vuokraamisesta.
Lisätietoa maksuista löydät sivupalkin kohdasta *Seura* > *Maksut*.

Kurssin jälkeen

Lyhyt alkeiskurssimme tarjoaa hauskan ja vauhdikkaan johdannon lajiin. Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan kevään harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Kurssin jälkeen tarvitset myös omat varusteet, joita voi löytää käytettynä, ostaa tai vuokrata. Miekkailuvarusteet eivät ole erityisen kalliita ja kestävät pitkään.

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Ilmoittaudu lasten alkeiskursseille sähköpostitse osoitteeseen:

• miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi

Saat alkeiskurssille ilmoittautumisen jälkeen tunnukset seuramme jäsensivustolle. Tunnuksen tekemistä ja alkeiskurssin laskutusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot: lapsen nimi, syntymäaika, osoite, mille kurssille osallistuu, huoltajan sähköposti ja puhelinnumero.

Samasta osoitteesta saat myös lisätietoja kursseista ja voit tietysti myös soittaa meille numeroon: