AIKUISTEN MIEKKAILUKURSSIT

Löydä uusi harrastus Oulun Miekkailuseuran aikuisten ja opiskelijoiden miekkailuryhmistä! Järjestämme sekä monenlaisia alkeiskursseja. Peruskursseille mahtuu 3-8 aloittajaa, viikonloppukursseille korkeintaan 20 aloittajaa. Opiskelijoille tarjoamme alennuksia kurssi- ja kausimaksuista.

Alkeiskurssimaksu on 100 euroa, 80 euroa korkeakouluopiskelijoilta ja 50 euroa korkeakoululiikunnan sporttipassilla.

Syksyn 2019 alkeiskurssit

Viikonloppukurssi 3. - 4.8.!

Tervetuloa uuden lajin pariin neljän päivän alkeiskurssilla!

Kurssiaikataulu:
    • Lauantai 3.8.: 11 - 13 ja 15 - 17
    • Sunnuntai 4.8.: 11 - 13 ja 15 - 17
  • Hinta: 100eur/80eur opiskelijat/50eur korkeakoululiikunnan sporttipassilla
Ilmoittaudu mukaan SuomiSportissa: https://www.suomisport.fi/events/8b73512a-d401-4d2c-b1ce-1fc6e54f976b

Mukaan myös joustavasti!

Eikö viikonloppualkeiskurssi sovi? Miekkailun voi aloittaa myös neljän kerran lyhytkursseilla: 40 euron maksulla saat neljä harjoituskertaa, joiden aikana pääset tutustumaan lajiin, ja voit sen jälkeen jatkaa harrastusta harrastusryhmissä! Harjoitusmahdollisuus ma-pe ja su!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi

Katso myös: Oulun Ylioppilasmiekkailijat - edullinen miekkailuryhmä opiskelijoille

• ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT: gautier.baudry@oulunmiekkailuseura.fi

Miekkailuharrastusta aloittavan maksut ovat seuraavat:

• Alkeis- ja peruskurssit
    • Alkeiskurssimaksu on 100 euroa (80 euroa korkeakouluopiskelijoilta ja 50 euroa korkeakoululiikunnan sporttipassilla)
  • Jatkaminen kurssin jälkeen
    • Kurssin jälkeen harrastus jatkuu helposti seuran harrasteryhmissä!
Lisätietoa maksuista löydät sivupalkin kohdasta Seura>Maksut.

Kurssin jälkeen

Oulun Miekkailuseuran intensiivialkeiskurssit tarjoavat perusteellisen johdannon olympialaisten perinteikkäimmän lajin pariin. Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Harjoitusvuorot kurssin jälkeen

Harjoitella voi ma-pe sekä su ( aikuisten harjoitteluaika 19-21)

Oulun Miekkailuseura muutti Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Uuden salin osoite on Alasintie 3 - 7.

Toppilan miekkailusali 2016-2018

Oulun Miekkailuseura on muutti heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali sijaitsi osoitteessa Satamatie 2, mutta alueen kehitystyön myötä miekkailusali jäi lyhytikäiseksi, ja pois muutettiin jo parin vuoden kuluttua, touko-kesäkuussa 2018.

Oulun Miekkailuseuran ensimmäinen oma sali, ns. Sammakkosali, sijaitsi entisen keskustan terveysaseman yhteydessä osoitteessa Saaristonkatu 22. Seura muutti sinne vuonna 2010, ja siellä harjoiteltiin kuuden vuoden ajan, aina kesään 2016 saakka.

Ilmoittautuminen joko tapahtumakohtaisesti SuomiSport:n kautta, tai sähköpostitse osoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi - samasta osoitteesta myös kaikki lisätiedot kursseista!