AIKUISTEN MIEKKAILUKURSSIT

Löydä uusi harrastus Oulun Miekkailuseuran aikuisten ja opiskelijoiden miekkailuryhmistä! Järjestämme sekä kuukauden mittaisia peruskursseja että viikonlopun mittaisia alkeiskursseja. Peruskursseille mahtuu 3-8 aloittajaa, viikonloppukursseille korkeintaan 20 aloittajaa. Opiskelijoille tarjoamme alennuksia kurssi- ja kausimaksuista.

Alkeiskurssimaksu on 100 euroa, 80 euroa korkeakouluopiskelijoilta ja 50 euroa korkeakoululiikunnan sporttipassilla.

Syksyn 2018 alkeiskurssit

Oulun Ylioppilasmiekkailijat - edullinen miekkailuryhmä opiskelijoille

• ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT: gautier.baudry@oulunmiekkailuseura.fi

Aikuisten alkeiskurssit ILTAISIN

• Alkeiskurssit
    • kestävät 8 tuntia / 4 harjoituskertaa
    • niitä järjestetään kuukausittain
    • Omat harjoituskerrat voi jakaa 1-4 viikolle - sovi omasta aikataulustasi aloituspäivänä
    • Harjoitusaika on ma-pe klo 19 - 21.
  • Elokuun peruskurssi: 20.8. alkavalla viikolla
  • Syyskuun peruskurssi: 10.9. alkavalla viikolla
  • Lokakuun peruskurssi: 1.10. alkavalla viikolla
  • Marraskuun peruskurssi: .11. alkavalla viikolla
  • Joulukuun peruskurssi: 10.12. alkavalla viikolla
  • Ilmoittautumiset: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi
  • Hinta 100eur/80eur opiskelijat ja eläkeläiset/60eur korkeakoululiikunnan sporttipassilla

Aikuisten alkeiskurssit PÄIVÄSAIKAAN (AAMU / IP)

• Alkeiskurssit
    • kestävät 8 tuntia / 4 harjoituskertaa
    • niitä järjestetään kuukausittain
  • Syyskuun peruskurssi alkaa 18.9., tiistaisin ja torstaisin klo 9:00-11:00
  • Lokakuun peruskurssi alkaa 1.10., maanantaisin ja perjantaisin klo 12:00-14:00
  • Marraskuun peruskurssi alkaa 6.11 tiistaisin ja torstaisin klo 9:00-10:00
  • Joulukuun peruskurssi alkaa 10.12 maanantaisin ja perjantaisin klo 8:00-10:00
  • Ilmoittautumiset: miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi
  • Hinta 80eur/60eur opiskelijat ja eläkeläiset/50eur korkeakoululiikunnan sporttipassilla

Ole yhteydessä miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi ja kysy lisää!

Miekkailuharrastusta aloittavan maksut ovat seuraavat:

• Alkeis- ja peruskurssit
    • Alkeiskurssimaksu on 100 euroa (80 euroa korkeakouluopiskelijoilta ja 60 euroa korkeakoululiikunnan sporttipassilla)
  • Jatkaminen kurssin jälkeen
    • Kurssin jälkeen harrastus jatkuu helposti seuran harrasteryhmissä!
Lisätietoa maksuista löydät sivupalkin kohdasta Seura>Maksut.

Kurssin jälkeen

Oulun Miekkailuseuran intensiivialkeiskurssit tarjoavat perusteellisen johdannon olympialaisten perinteikkäimmän lajin pariin. Kurssin jälkeen miekkailuharrastusta jatketaan ilmoittautumalla mukaan harrastajaryhmiimme. Ilmoittautumisohjeet saat alkeiskurssin yhteydessä.

Harjoitusvuorot kurssin jälkeen

Harjoitella voi ma-pe(19-21)

Oulun Miekkailuseura muuttaa Toppilasta Limingantulliin huhti-toukokuussa 2018! Miekkailutreenit siirtyvät 2.5. alkaen, historiallinen miekkailu 27.5. alkaen ja viikinkimiekkailun ensimmäiset treenit uudella salilla 2. kesäkuuta. Uuden salin osoite on Alasintie 5.

Oulun Miekkailuseuran Toppilan sali 2016-2018 toukokuu

Oulun Miekkailuseura on muuttanut heinäkuussa 2016 uusiin tiloihin Toppilassa. Oulun Miekkailuseuran uusi sali sijaitsee Toppilassa osoitteessa Satamatie 2 - pääsy salille tosin on nykyisin Mallastien kautta johtuen alueella tapahtuneista tietöistä. Salin yhteydessä on parkkipaikkoja ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Toppilan Citymarket. Salille on esteetön pääsy pyörätuoliliuskaa pitkin.

Huomaattehan Koskelantien peruskorjauksesta, Mallastien pidentämisestä ja Satamatien uudelleensuuntauksesta aiheutuneet muutokset alueen ajojärjestelyissä!

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostitse osoitteeseen miekkailemaan@oulunmiekkailuseura.fi - samasta osoitteesta myös kaikki lisätiedot kursseista!

Saat alkeiskurssille ilmoittautumisen jälkeen tunnukset seuramme jäsensivustolle. Tunnuksen tekemistä ja alkeiskurssin laskutusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, sähköposti ja puhelinnumero sekä mille kurssille haluat osallistua.