Miekkailuesittelyt

Oulun Miekkailuseura järjestää normaalin harjoittelutoiminnan ohella esittelyjä kouluissa ja liikuntatapahtumissa sekä erillisiä kokeilumahdollisuuksia yksityisille ja yrityksille.

Esittelyt liikuntatapahtumissa

Oulun Miekkailuseura esittelee miekkailua ja seuran toimintaa yleisissä urheilutapahtumissa, kuten Oulun kaupungin liikuntaviraston järjestämässä X-on-tapahtumassa syksyisin. Seuran valmentajia voi tiedottaa liikuntatapahtumista, joissa lajia voi esitellä (ks. yhteystiedot alla). Tulemme mielellämme paikalle - voimme järjestää esityksiä ja pitää esittelypistettä, ja kävijät voivat myös kokeilla miekkoja ja pistämistä esittelijöiden kanssa. Lasten tapahtumissa, kuten X-onissa, voimme pitää myös miekkailupistettä, jossa lapset pääsevät kokeilemaan miekkailua keskenäänkin.

Kouluesittelyt

Oulun Miekkailuseura järjestää mielellään salillaan esittelyjä koululuokille. Miekkailua on esitelty mm. liikunnan valinnaisilla kursseilla, joilla tutustutaan eri lajeihin. Parituntisen esittelyn aikana tutustutaan miekkailuun, kokeillaan miekkailun jalkatyötä ja päästään myös harjoittelemaan pistämistä parin kanssa.

Tunnilla oppilailla (ja opettajalla) tulee olla sisäpelikengät, verkkahousut (ei shortseja eikä varsinkaan farkkuja) ja t-paita. Esittelijät tuovat tarvittavat miekkailuvarusteet mukanaan.

Kouluesittelyistä veloitetaan 50 euroa.

Yritys- ja yhdistysesittelyt

Oulun Miekkailuseura tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta tilata miekkailuesittely virkistyspäiviin tai vastaaviin tilaisuuksiin. Parituntisen esittelyn aikana työntekijöille tai jäsenille esitellään lyhyesti lajia ja he pääsevät myös kokeilemaan miekkailemista itse. Esittelyn aikana tutustutaan miekkailun jalkatyöhön ja lajille ominaiseen liikkumiseen sekä pariin hyökkäys- ja puolustusliikkeeseen, joita kokeillaan pareittain. Haluttaessa voidaan päätteeksi käydä leikkimielinen miekkailukilpailu.

Osallistujat tarvitsevat mukaansa sisäpelikengät, t-paidan sekä verkkahousut. Esittelyt järjestetään lähtökohtaisesti Oulun Miekkailuseuran salilla. Lisätietoja voi kysellä seuran valmentajilta.

Hinnasto yrityksille

• 20 euroa/hlö.

Jos yritysesittelyn tilaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä seuran valmentajiin (yhteystiedot löytyvät sivun lopusta). Yritysesittelyjä järjestettäessä on hyvä ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, jotta tapahtuman järjestäminen onnistuu.

Esittelyt yksityisille (polttarit yms.)

Oulun Miekkailuseura järjestää esittelyjä myös yksityisille. Tyypillisesti nämä ovat olleet polttareissa pidettäviä kokeilu- ja esittelytilaisuuksia. Yksityisesittelyissä yleensä esitellään lyhyesti lajia, tutustutaan miekkailun liikkumiseen ja kokeillaan pareittain muutamia hyökkäys- ja puolustusliikkeitä. Polttariesittelyjen lopuksi on perinteisesti pidetty lyhyt miekkailukilpailu.

Ryhmäesittelyjen ohella voidaan harkita myös yksittäisesittelyjä, jossa yksittäiselle henkilölle tarjotaan kokeilumahdollisuus. Sekä näiden että polttariesittelyjen osalta pyydetään ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin: koska valtaosa esittelyjä vetävistä harrastajista kilpailee ja harjoittelee aktiivisesti, riippuu järjestäminen pitkälti sopivan ajankohdan löytämisestä. Esittelyt pidetään lähtökohtaisesti Oulun Miekkailuseuran salilla.

Hinnasto yksityisille

• 10 euroa/hlö

Yhteystiedot

Yllä olevista esittelymahdollisuuksista voi ottaa yhteyttä seuran valmentajiin osoitteeseen v a l m e n t a j a t (ät) o u l u nm i e kk a i l u s e u r a . f i - pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Satamatie 2
Oulu, Finland